Partner Pack er FSC certificeret. Det er vi stolte af!  

5 tips til bære​dygtighed

Din fragt sætter altså aftryk på miljøet, og det kan du være med til at ændre på. I Danmark kører lastbilerne gennemsnitligt med 49% ledig kapacitet. De kører altså enten halvtomme ud til en destination, halvtomme hjem igen eller fyldte ud og tomme hjem igen. Det kan forbrugere være med til at ændre på ved at støtte op om projekter, der prøver at ændre dette ved at udnytte den ledige plads i lastbilerne. I praksis handler det om at samle gods, der skal i samme retning, i færrest muligt lastbiler. På den måde kan man være flere om at dele udgifterne for en enkelt lastbil. Så kan man spare nogle lastbilture og dermed en betragtelig CO2-udledning.

Brug træemballage
En af de helt store fordele ved træemballage er, at den er miljørigtig. Træ en af de mest miljørigtige byggematerialer der findes. Det forekommer naturligt i naturen, nedbryder CO2 og har positiv kun indflydelse på det samlede miljøregnskab. Desuden gør gen-plantnings aftaler at skovområder i Europa og USA er vokset betragteligt gennem de seneste årtier. Det betyder at jo mere træ vi bruger, jo flere træer kommer der. Til fordel for både dyr og mennesker over hele jorden.

Holdbarhed og sikkerhed
Træ er mere holdbart end plast. Den bærer bedre over tid, det er lettere at arbejde med, og opbygning af træpaller kræver mindre energi til fremstilling. Derudover giver træ friktion. Dette er en unik fordel for paller, at plastik ikke gør det. Når de lastes i fragtbeholdere og transporterer tung gods, skifter træpaller langt mindre end plastik. Det betyder bedre beskyttelse for din fragt og mindre tabt produkt under forsendelse og transport. Reducerede tab fører i sidste ende til højere overskud og kan øge din virksomheds omdømme.

Neutralt CO2 Footprint
Ikke kun er træ mere bæredygtig og økologisk venlig, men ved at bruge det som byggemateriale hjælper det også med at reducere CO2-udslippet. For hver kubikmeter træ, der anvendes som byggematerialer i stedet for syntetisk, elimineres 1,1 tons kuldioxid fra atmosfæren. Når man kombinerer det med 0,9 tons kuldioxid, der allerede er opbevaret i træ, betyder det, at kulstofemissionerne kan reduceres med 2 tons pr. Kubikmeter træbyggematerialer. Implementering af flere træbaserede forsendelses- og pakkematerialer kan drastisk reducere CO2-udslippet.

Brug genbrugsemballage - refurbished
Brugen af genanvendelige miljøvenlige materialer betyder, at slidte eller beskadigede paller kan genopbygges som nye paller med lidt mindre renovering. Dette hjælper virksomheder med at spare flere penge og reducere industriaffald. Industrien er afhængige af genbrugspaller for pålideligt at transportere varer og reducere omkostningerne.

Spar penge
Træpaller er ofte billigere at erhverve end plastpaller, og de kan normalt bruges i længere tid. For eksempel, hvis en plastpalle bryder på ét sted, skal hele pallen udskiftes. I sidste ende er prisen for den palle et uopretteligt tab, der spiser væk ved fortjeneste. Træpaller kan genanvendes og repareres.


Kontakt os

Partner Pack ApS
Stadionvej 16, Horne
6800 Varde
CVR: 40105077

Steen Rasmussen
Daglig leder og salgsansvarlig

Tel: +45 93 87 22 60

Steen@partnerpack.net

Brian Pedersen
Ansvarlig for produktion og logistik

Tel: +45 40 27 49 22

Brian@partnerpack.net