Partner Pack er FSC certificeret. Det er vi stolte af!  

TRÆEMBALLAGE

Kundetilpasset træemballage til industrikunder

Vores kerneforretning er produktion af træemballage og vi sætter en stor ære i altid at imødekomme vores kunders behov, både hvad angår kvalitet, sikkerhed, pris og levering til aftalt tid.
Vi producerer til mange virksomheder i særligt industri- og transportsektoren. Her er kravene til fleksibilitet og kvalitet særlig store. Vores løsninger er altid tilpasset kundens behov. Tit og ofte efter en konstruktiv dialog mellem kunden og vores erfarne konsulenter.

Træemballage til alle formål

Partner Pack leverer i hele Danmark. Bestiller du standardmål er det som regel inden for 24 timer. Specialmål kan varierer, med mindre vi allerede har indgået aftale og din emballage er i vores "emballagebank". I emballage-banken garanterer vi altid at være lagerførende med en minimumsordrer af din emballage. Kontakt os gerne og hør nærmere.

Vi er certificeret

Partner Pack er certificeret til at fremstille træemballage af indkøbt afbarket og varmebehandlet træ. Certificeringen er udstedt af Miljø- og Fødevareministeriet.

Vores IPPC godkendelsesnummer er: DK-8202 som påstemples emballagen efter gældende regler. Certifikatet er på dansk og engelsk og kan downloades til højre for teksten.

Certificeringen betyder at vores emballage er fremstillet i henhold ISPM nr.15 og må bruges til eksport til hele verdenen.

Har du spørgsmål hertil er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Partner Pack ApS
Stadionvej 16, Horne
6800 Varde
CVR: 40105077

Steen Rasmussen
Daglig leder og salgsansvarlig

Tel: +45 93 87 22 60

Steen@partnerpack.dk

Brian Pedersen
Ansvarlig for produktion og logistik

Tel: +45 40 27 49 22

Brian@partnerpack.dk