Om os

Vi er
certificeret

Partner Pack er certificeret til at fremstille træemballage af indkøbt, afbarket og varmebehandlet træ. Certifikatet er udstedt af Miljø- og Fødevareministeriet.

Vores IPPC-godkendelsesnummer er DK-8202, som påstemples emballagen efter gældende regler. Certifikatet er tilgængeligt på dansk og engelsk. Du kan se en kopi af certifikatet til højre eller ved at klikke herunder.

Certificeringen betyder, at vores emballage er fremstillet i henhold til ISPM 15 og må bruges til eksport i hele verden.

Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om IPCC/ISPM.

SE CERTIFIKAT

5 gode råd til bæredygtighed

Fragt sætter et stort aftryk på miljøet, det kan vi være med til at ændre på. I Danmark kører lastbilerne gennemsnitligt med 49% ledig kapacitet. De kører altså enten halvtomme ud til en destination, halvtomme hjem igen eller fyldte ud og tomme hjem igen.

Det kan vi være med til at ændre på. Partner Pack levere vare i egen bil, for at optimere fragten, samt vi samarbejder med vores kunder om at tage retur emballage med på hjem turen, så vores bil ikke kører tom.

Vi samarbejder også med vognfirmaer, og sørger for at vi er en del af samarbejdet med at udnytte den ledige plads i lastbilerne. I praksis handler det om at samle gods, der skal i samme retning, i færrest muligt lastbiler. På den måde kan man være flere om at dele udgifterne for en enkelt lastbil. Så kan man spare nogle lastbilture og dermed en betragtelig CO2-udledning.

Brug træemballage
En af de helt store fordele ved træemballage er, at den er miljørigtig. Træ en af de mest miljørigtige byggematerialer der findes. Det forekommer naturligt i naturen, nedbryder CO2 og har positivt indflydelse på det samlede miljøregnskab. Desuden gør gen-plantnings aftaler at skovområder i Europa og USA er vokset betragteligt gennem de seneste årtier.

Holdbarhed og sikkerhed
Træ er holdbart. Den bærer bedre over tid, det er lettere at arbejde med, samt det kræver mindre energi til fremstilling end f.eks plast. Træ beskytter varen i forsendelsen, selvom den udsættes for tryk, løft mm.

Neutralt CO2-aftryk
Træ er bæredygtig og økologisk venlig, men ved at bruge det som byggemateriale hjælper det også med at reducere CO2-udslippet. For hver kubikmeter træ, der anvendes som byggematerialer i stedet for syntetisk, elimineres 1,1 tons kuldioxid fra atmosfæren. Når man kombinerer det med 0,9 tons kuldioxid, der allerede er opbevaret i træ, betyder det, at kulstofemissionerne kan reduceres med 2 tons pr. Kubikmeter træbyggematerialer. Implementering af flere træbaserede forsendelses- og pakkematerialer kan drastisk reducere CO2-udslippet.

Brug genbrugsemballage
Brugen af genanvendelige miljøvenlige materialer betyder, at slidte eller beskadigede paller kan genopbygges som nye paller med lidt mindre renovering. Dette hjælper virksomheder med at spare flere penge og reducere industriaffald. Industrien er afhængige af genbrugspaller for pålideligt at transportere varer og reducere omkostningerne.

Spar penge
Træpaller er ofte billigere at erhverve end plastpaller, og de kan normalt bruges i længere tid. For eksempel, hvis en plastpalle bryder på ét sted, skal hele pallen udskiftes. Hvor i mod Træpaller kan genanvendes og repareres.